MAGYAR CUKRÁSZ IPARTESTÜLET

Kedves Tagjaink!

Mint arról korábban is tájékoztattuk Önöket, a novemberi rendkívüli közgyűlésünk 5/2016. RKGY. (2016.11.28.) határozata alapján 2017-től az ipartestületi tagdíj havi 8.000 Ft, melyet az Ügyvezetőség a tag írásbeli kérelmére, megfelelő indoklás esetén havi 5.000 Ft-ig egyedileg mérsékelhet.

A tagdíjemelési javaslatot előzetesen írásban, majd a rendkívüli közgyűlésen szóban is részletesen indokolta az Elnökség, melyet a közgyűlés nagy többséggel elfogadott. Közös céljainkat és jövőképünket olvashatták korábbi hírleveleinkben és a Cukrász Mester magazinban egyaránt, valamint alább letölthetik. Ha még nem tették volna, kérjük olvassák el tájékoztatásunkat, hogy lássák, ezek az intézkedések Önökért, szervezetünk és a magyar cukrász szakma jövőjéért történnek.

A tagdíj egységes, hiszen az Ipartestület alapvetően mindenkinek ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja (illetve mindenkinek annyit, amennyit közülük igénybe vesz), de természetesen a szervezet és az alapszabály szellemének megfelelően a kisebb, vagy nehezebb helyzetben lévő vállalkozásoknak lehetőségük van tagdíj mérséklést kérni.

A jóváhagyott tagdíj mérséklések egy évre érvényesek, azokat minden évben újra kell kérelmezni.

Kérjük Kedves Tagjainkat, hogy amennyiben kérik a tagdíj mérséklését, azt az alább letölthető nyomtatvány kitöltésével és e-mailen, faxon, vagy postai úton történő visszaküldésével 2019. január 25-ig tegyék meg.

Az Ipartestület Elnöksége kéri minden kedves Tagunk támogatását, hiszen csak együtt tudunk tenni a célokért, a szakmáért, hogy meg is valósuljon az a jövőkép, amit már szlogenünkben is megfogalmaztunk:

„LEGYEN TREND CUKRÁSZDÁBA JÁRNI!”

konig banner 120x300

 

Ireks kiemelt

 

Parola 

 

Skoda

 

Bulfoni

 Debic

Gyertyakovács jobbra

 

 Zeelandia

 

MasterMartini

 

Progép

 

Dawn

 

Goodwill

 

Andretti

 

König

 

Nádudvari jobbra

  

Signal jobbra

kEN

  

Kruszwica

  

Robotcoupe

 

Martinbraun

Vissza a tetejére