MAGYAR CUKRÁSZ IPAROSOK ORSZÁGOS IPARTESTÜLETE

Kedves Tagjaink!

Mint arról korábban is tájékoztattuk Önöket, a novemberi rendkívüli közgyűlésünk 5/2016. RKGY. (2016.11.28.) határozata alapján 2017-től az ipartestületi tagdíj havi 8.000 Ft, melyet az Ügyvezetőség a tag írásbeli kérelmére, megfelelő indoklás esetén havi 5.000 Ft-ig egyedileg mérsékelhet.

A tagdíjemelési javaslatot előzetesen írásban, majd a rendkívüli közgyűlésen szóban is részletesen indokolta az Elnökség, melyet a közgyűlés nagy többséggel elfogadott. Közös céljainkat és jövőképünket olvashatták korábbi hírleveleinkben és a Cukrász Mester magazinban egyaránt, valamint alább letölthetik. Ha még nem tették volna, kérjük olvassák el tájékoztatásunkat, hogy lássák, ezek az intézkedések Önökért, szervezetünk és a magyar cukrász szakma jövőjéért történnek.

A tagdíj egységes, hiszen az Ipartestület alapvetően mindenkinek ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja (illetve mindenkinek annyit, amennyit közülük igénybe vesz), de természetesen a szervezet és az alapszabály szellemének megfelelően a kisebb, vagy nehezebb helyzetben lévő vállalkozásoknak lehetőségük van tagdíj mérséklést kérni.

Kérjük Kedves Tagjainkat, hogy amennyiben kérik a tagdíj mérséklését, azt az alább letölthető nyomtatvány kitöltésével és e-mailen, faxon, vagy postai úton történő visszaküldésével 2017. február 15-ig tegyék meg.

Aki korábban már elküldte mérséklési kérelmét, nem kell újra megtennie, azt az Ügyvezetőség tudomásul vette és elfogadta, melyről írásban tájékoztatni fogjuk őket.

Az Ipartestület Elnöksége kéri minden kedves Tagunk támogatását, hiszen csak együtt tudunk tenni a célokért, a szakmáért, hogy meg is valósuljon az a jövőkép, amit már szlogenünkben is megfogalmaztunk:

„LEGYEN TREND CUKRÁSZDÁBA JÁRNI!”

Vissza a tetejére