MAGYAR CUKRÁSZ IPAROSOK ORSZÁGOS IPARTESTÜLETE

MESTERCUKRÁSZ könyv

Hiánypótló, nélkülözhetetlen alkotás, mely nem hiányozhat egyetlen cukrász kolléga gyűjteményéből sem!

„A gasztronómia világában különleges szerepet töltenek be a cukrászok, mert olyan terméket állítanak elő, ami mindenkinek a kedvére való.
Ezért fontos, hogy a cukrász ne csak azt tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy édes csodákat alkosson, hanem azt is, mit miért tesz.
Ehhez kíván segítséget nyújtani ez az évtizedes szakmai tapasztalatokra épülő, egyedi látásmóddal megírt szakkönyv. 
A szerző fő célját a könyv mottója tükrözi leginkább:

„Ismerd meg az anyagot – és használd alázattal!„.

Újszerű az a megközelítés, hogy az író élelmiszerkémiai alapismeretekre építi fel az élelmi anyagismeretet és a cukrásztechnológiai alapműveleteket tartalmazó fejezeteket. Így a most tanuló és a már gyakorlattal rendelkező cukrászok számára is érthetővé válnak a cukrászipari alapfolyamatok.
A cukrásztechnológiai fejezetek komoly segítséget jelentenek minden olyan cukrásznak, aki nemcsak készíteni szeretné a süteményeket, hanem legfőképpen megérteni is azok készítését.
A készítési folyamatokat végigkísérő leírások a technológia mögött rejtőzködő folyamatokat veszik górcső alá.
Igazi szellemi érték ez a könyv, méltán ajánlható a modernkori cukrász-szakképzés számára.”

A könyv ára: 9.000 Ft

Kapható az ipartestületi irodában és rendezvényeinken, valamint postai utánvéttel is szállítjuk. Postai utánvéttel a postaköltség is felszámolásra kerül és az aktuális hónapban beérkezett megrendeléseket havonta egyszer küldjük el.

Megrendeléseket e-mailen fogadunk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

 

 

 

 

 

Vissza a tetejére