MAGYAR CUKRÁSZ IPAROSOK ORSZÁGOS IPARTESTÜLETE

GELATO WORLD TOUR EUROPEAN CHALLENGE:
VERSENY MAGYARORSZÁG LEGJOBB FAGYLALT KÉZMŰVESEI KÖZT

2017.04.11-én a Carpigiani és a Sigep – olasz kiállító csoport szervezésében megvalósuló utazó fagylalt verseny BUDAPESTEN fog megállni, hogy meghatározza a 2017. júliusában az olaszországi Bologna-ban megrendezésre kerülő európai döntőkön részt vevő döntősöket.

Budapest, Március 2017 – Magyarország a világ legjobb ízeinek keresésére induló első nemzetközi utazó verseny következő állomásaként került reflektorfénybe. Az European Challenge c. európai verseny 2017.04.11-én kerül Magyarország kizárólagos Carpigiani márkakereskedőjénél, Bulfoni Kft.-nél megrendezésre, és 24 fagylalt kézműves fog egymással versengeni. A Gelato World Tour irányítását a sikeres fagylalt vállalkozókat képző, világszerte leghírnevesebb iskola, a Carpigiani Gelato University és a világ elsőrendű kézműves fagylalt kereskedelmi kiállítása, a Sigep – olasz kiállító csoport vállalta magára. A Gelato World Tour küldetésének tekinti, hogy a fagylalt kultúráját elterjessze szerte a világon.


A Hungarian Challenge Budapesten, 2017. április 11.-én kerül megrendezésre a Bulfoni Kft. bemutatótermében.
A versenyre Magyarországon tevékenykedő fagylaltkészítők jelentkezhetnek és a nyertes 2017. július 24-25 között az olaszországi Bologna-ban megrendezésre kerülő Európai Döntőn vehet részt.

Az Európai Döntő nyertese a világ összes pontjáról érkező döntősei ellen fog versenyezni 2017. szeptember 8-10 között Rimini-ben a Grand Finale-ban.

További információkért, kérem írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre

A hivatalos szabályzat és a jelentkezési lap letölthető innen:
Szabályzat
Jelentkezési lap

Vissza a tetejére