MAGYAR CUKRÁSZ IPARTESTÜLET

Pataki János emlékverseny versenykiírás felnőtt és tanuló kategóriákban - Sirha Budapest 2022

sirha 550x100 20220201 banner

- Tortadíszítés és cukrász artisztikai verseny felnőtt és tanuló kategóriákban

 - Cukorvirág kompozíció verseny

Tisztelt Kollégák és Tanulók!

A Magyar Cukrász Ipartestület idén negyedik alkalommal rendezi meg a Pataki János Emlékversenyt tanulók és felnőttek részére, tortadíszítés, artisztika és cukorvirág kategóriában.

Szeretnénk, ha minél több szakmáját szerető kolléga és leendő kolléga venne részt a versenyen, összemérné tudását egy igényes, nemzetközi szakkiállítás keretében megrendezett, a nagyközönség számára is látványos versenyen, ahol a kimagasló magyar cukrászatot tudjuk együtt népszerűsíteni.

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

A verseny 2022. március 22-én kerül megrendezésre a Magyar Cukrász Ipartestület gondozásában, a SIRHA Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HORECA Szakkiállítás keretein belül, melynek a HUNGEXPO „A, G, és F” pavilonja ad helyet. A verseny az „F” pavilonban kerül megrendezésre, melyben várhatóan több mint 20.000 látogató tekintheti majd meg a kiállított versenymunkákat.

Nevezési határidő: 2022. március 10.

A részletes versenykiírás és a nevezési lapok a cikk alján letölthetők.

A nevezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk, mindösszesen 40 versenymunka nevezését tudjuk fogadni!

DÍJAZÁS

A versenymunkák értékelése a nemzetközileg elfogadott pontozás alapján történik – arany–ezüst–bronzérmek és oklevél minősítések formájában. A kiemelkedő munkák készítői különdíjban is részesülnek.

A verseny támogatói:

Ireks DD Gelatop        Dia Wellness m GEL Hungary Kft         Debic logo remekmu szuletik       Goodwill logo modositott félköríves       Master Martini transparent logo

Támogatóink értékes különdíjakat ajánlottak fel:

 

KÜLÖNDÍJAK:

  • Az IREKS-STAMAG Kft. felajánlásában a „Felnőtt kategóriák” legmagasabb pontszámot elérő aranyérmes versenyzői nettó 100.000 Ft értékű Ajándékutalványt nyernek, mely az IREKS-STAMAG Kft. által forgalmazott termékekre váltható be.
  • Kategóriától függetlenül, a zsűri döntése alapján, a GOODWILL NATIONAL TRADING Kft. jóvoltából két napos Csokoládé Akadémia tanfolyamon való részvételi lehetőséget kap 120.000,- Ft értékben különdíjként a leginnovatívabb, legkreatívabb versenymunka megalkotója.
  • Az M-GEL HUNGARY Kft. felajánlásában, a „Felnőtt Tortadíszítés” kategóriában legmagasabb pontszámot elérő versenyző 50.000,- Ft, a második és harmadik legmagasabb pontszámot elérő versenyzők 25.000 - 25.000,- Ft értékű Ajándékutalványt vehetnek át, mely az M-GEL HUNGARY Kft. által gyártott termékekre váltható be.
  • A MASTER MARTINI HUNGARY Kft. felajánlásában a „Felnőtt Artisztika” kategóriában a legmagasabb pontszámot elérő aranyérmes versenyző 50.000,- Ft értékű alapanyag csomagot nyer.
  • A DEBIC felajánlásában kategóriától függetlenül a legmagasabb pontszámot elérő „Tanuló” versenyző a DEBIC márkanagykövete, Menyhárt Attila mesterkurzusán vehet részt, valamint 30.000,- Ft értékű termékcsomag ajándékban részesül.
  • A „Tanuló” kategóriákban legmagasabb pontszámot elérő versenyzők Borbély Béla – Mestercukrász című szakkönyvét vehetik át az Ipartestület felajánlásában.
  • Az IREKS-STAMAG Kft. felajánlásában a versenyen résztvevő minden „Tanuló” versenyző ajándékcsomagot vehet át.

Kérjük, olvassák el figyelmesen a részletes versenykiírást!

Várjuk a Kedves Kollégák és Tanulók jelentkezését!

 

Ireks kiemelt

 

Parola 

 

Skoda oldalra

 

 

Sanremo oldalra 

 

Bulfoni

 Debic

Gyertyakovács jobbra

 

 Zeelandia

 

 

MasterMartini oldalra

 

Progép oldalra

 

Dawn

 Goodwill

 

König oldalra 

 

Andretti

 

Signal jobbra

kEN

 

 

Robotcoupe

 

Martinbraun

Vissza a tetejére