MAGYAR CUKRÁSZ IPARTESTÜLET

Kedves Tagjaink!

Kétfordulós zsűrizési körben idén is kiválasztottuk Magyarország Tortáját, valamint az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal együttműködve a „Magyarország Cukormentes Tortája” verseny győztesét.

A torták hivatalos sajtótájékoztatója várhatóan 2019. július 31-én lesz, a Parlament Vadásztermében. Eddig az időpontig a nyertes tortákat nem hozhatjuk nyilvánosságra. A pontos időpontról a későbbiekben tájékoztatni fogjuk Önöket.

A torták 2019. augusztus 18. vasárnaptól lesznek árusíthatók. A recepteket kizárólag tagjainknak adjuk ki, a jelen tájékoztatóban leírt módon. A receptek csak az év végétől lesznek sajtó nyilvánosak.

Annak érdekében, hogy tagjaink megfelelően fel tudjanak készülni a torták elkészítésére, 2019. július 16.-tól a recepteket, technológiát jelszóval védve feltesszük honlapunkra (www.cukraszat.net), a Magyarország Tortája/2019/Magyarország Tortája 2019 illetve a Magyarország Tortája/2019/Magyarország Cukormentes Tortája 2019 menüpontok alá.

Ahhoz, hogy megkapják a megtekintéshez és letöltéshez szükséges jelszót, az alább letölthető, illetve a fenti menüpontok alatt található nyilatkozato(ka)t aláírva küldjék vissza számunkra szkennelve e-mailen.

A nyilatkozat(ok) kézhezvétele után az egyéni felhasználónevet és jelszót/jelszavakat e-mailen fogjuk Önöknek elküldeni, melyek segítségével jelentkezzenek be a honlapunkon a főoldalon jobb oldalon, a szponzorok logói alatt található „Bejelentkezés” ablakban (lefelé kell görgetni az oldalon). Ezután már hozzáférhetnek a recepthez.

A Magyarország Tortája és a Magyarország Cukormentes Tortája receptjeihez külön nyilatkozatok tartoznak.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy felhasználónevet és jelszót csak azon tagjainknak adunk, akiknek a kiszámlázott tagdíja rendezve van.

 

Magyarország Tortájának elkészítéséhez technológiai segítséget kaphatnak a menüpont alatt található videóból, és fázisfotókból. Magyarország Cukormentes Tortájáról szintén fázisfotók kerültek fel a menüpontba.

A torták alapanyagairól ajánlatot kértünk partnereinktől, a beérkezett ajánlatokat a későbbiekben szintén ezekben a menüpontokban tekinthetik meg bejelentkezés után, erről hírlevelet fogunk küldeni.

A nyilatkozato(ka)t visszaküldő cukrászdákat úgy vesszük, hogy jelentkeztek az adott torta készítésére és árusítására augusztus 18-tól. Amennyiben a receptek ismeretében mégis úgy döntenek, hogy nem készítik a tortát, kérjük, jelezzék azt az Ipartestületi iroda bármelyik elérhetőségén 2019. augusztus 7-ig.

A nyilatkozatban jelezzék, hogy hány darab tortatáblát igényelnek Magyarország Tortájához.
A táblákat díjtalanul biztosítjuk. A két éve bevezetett új formátumú, az ipartestület logójával ellátott táblákat készítünk, melyek praktikusan használhatók. A kommunikációs kampányban is az új tábla szerepel majd, a vendégek ezt fogják keresni.

Azon tagjainknak, akik visszaküldik a nyilatkozato(ka)t, és nem jeleznek vissza, augusztus 7. után postai úton elküldjük a tortákhoz tartozó süteményes táblákat. A Magyarország Tortájáról kinyomtatható plakátot e-mailen küldjük, a „Magyarország Cukormentes Tortája” verseny győzteséről a plakátot az Egy Csepp Figyelem Alapítványtól kapják meg. A plakátokat kérjük, hogy helyezzék ki cukrászdájukban.

Kérjük szíves megértésüket, ezek az intézkedések az ÖNÖK ÉRDEKÉBEN történnek, azért, hogy „Magyarország Tortája” és „Magyarország Cukormentes Tortája” minőségét megóvjuk, és az elkövetkező években is a vásárlók, és ezáltal a cukrászdák kedvenc termékei közé tartozzanak.
Ez mindannyiunk közös érdeke.

Az akcióban résztvevő cukrászdák listája (amennyiben időben jelentkeznek), felkerül az Ipartestület honlapjaira, valamint a cukormentes tortát készítő cukrászdák listája felkerül még a www.magyarorszagcukormentestortaja.hu weboldalra is.

Kérjük, hogy a recepteket saját érdekükben NE ADJÁK ÁT MÁSNAK, VALAMINT A HIVATALOS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓIG NE NYILATKOZZANAK SENKINEK MÉG A TORTÁK NEVÉRŐL SEM! A NYILATKOZATOK ALÁÍRÁSÁVAL EZEKET TUDOMÁSUL VESZIK ÉS VÁLLALJÁK.

Kérjük, hogy időben küldjék vissza a nyilatkozatokat, hogy a receptekhez hozzáférjenek, és fel tudjanak készülni.

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Ireks kiemelt

 

Parola 

 

Nissan oldalra

 

 

Sanremo oldalra 

 

Bulfoni

 Debic

 Goodwill oldalra

 

Gyertyakovács jobbra

 

 Zeelandia

 

 

MasterMartini oldalra

 

Progép oldalra

 

König oldalra 

 

Andretti

 

 Dawn_oldalra.jpg

kEN

 

 Robotcoupe

 

Assist trend 

 

Martinbraun

Vissza a tetejére